Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναφέρεται στην απόδειξη αγοράς.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών τότε η Energy Sport δύναται να μην την αποδεχτεί.

Τα προιόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος .

Σημαντικό: Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή. Κάποια από αυτά είναι τα εξής: Εσώρουχα, Μαγιώ (κάτω μέρος), Κάλτσες

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε ( ELTA COURIER ).

Για τη διαδικασία επιστροφής / αλλαγής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 255000 ή στο [email protected]

Σημείωση: Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της Energy Sport, δεν θα παραλαμβάνονται.

Σε περίπτωση που στη πόλη/περίοχη σας έχουμε φυσικό κατάστημα, μπορείτε να κάνετε την επιστροφή/αλλαγή σας με τη προσκόμιση των απαράτητων δικαιολογητικών αγοράς ( απόδειξη, τιμολόγιο ) χωρίς χρέωση. Σημείωση: Επιστροφές χρημάτων γίνονται αποκλειστικά με το τρόπο που θα διαβάσετε παρακάτω.

Μεταφορικά Έξοδα

Εντός Ελλάδος

Επιστροφές / Αλλαγές

Η επιστροφή που αφορά αλλαγή μεγέθους ή αλλαγή σχεδίου/μοντέλου και επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα δωρεάν. Με χρέωση παραλήπτη ( Energy Sport).

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδεικνύει ο πελάτης κατά την επιστροφή.

Σημείωση:
Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με υπαιτιότητα του πελάτη,το κόστος των μεταφορικών (3,00€) αφαιρείται απο το ποσό που θα του επιστραφεί.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές / Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της Energy Sport, δεν θα παραλαμβάνονται

Εκτός Ελλάδος

Οι επιστροφές /αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές / Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της Energy Sport, δεν θα παραλαμβάνονται

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

H επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής

Tο προϊόν/ντα να μην έχει χρησιμοποιηθεί

Tο προϊόν/ντα να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, κ.ο.κ)

Ελαττωματικά Προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Energy Sport πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π, τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Διεύθυνση Επιστροφής

Energy Sport

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 146

Ηράκλειο Κρήτης

ΤΚ: 71303

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 255000 ή στο [email protected]